Ondernemen

Inschrijving GO!-NH SCALE 2022 geopend

GO!-NH Scale is een versnellingsprogramma voor bedrijven

GO!-NH SCALE 2022

Noord-Holland,
Het GO!-NH Scale traject 2022 is speciaal gericht op startups, scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit GO!-NH Scale traject gaan bedrijven ontdekken welke nieuwe markten ze kunnen aanboren en wat zij daarvoor moeten ondernemen.

Het traject helpt bedrijven om flinke groeisprongen te maken, door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts.

Versnellingsprogramma van 6 maanden

GO!-NH Scale is een versnellingsprogramma van zes maanden, gebaseerd op workshops, matchmaking en individuele begeleiding. GO!-NH SCALE 2022. Voor deelname aan GO!-NH Scale vraagt het GO!-NH een eigen bijdrage van €3.000,- ex BTW van de deelnemende bedrijven. Ze vragen GEEN aandelen of opties van de startups, ondernemingen of initiatieven in ruil voor dit programma. Het doel is organisaties te helpen impact te maken op de maatschappij; onvoorwaardelijk! Provincie Noord-Holland deelt tien golden tickets uit onder de deelnemers. Deze deelnemers hoeven dan geen eigen bijdrage te betalen.

Hoe mee doen?

Geïnteresseerden kunnen één van hun introductiebijeenkomsten bijwonen of zich inschrijven voor de Academy masterclasses. Aanmelding moet voor 1 september 2022. De inschrijving hiervoor sluit 31 augustus om 23.59u.

Voor het Scale traject worden intakegesprekken gevoerd en na wederzijdse positief beoordeling mogen bedrijven starten in dit traject. Het traject start in september met een intensieve tweedaagse bootcamp.

Voor meer informatie klik HIER.

Vorig bericht Alco De Jong is de nieuwe manager bij M7 Groep
Volgend artikel Europese subsidie voor versterken plasmaketen

Nu op WijNoordHolland