Horeca

Nieuw ‘De Beren’ restaurant opent in Alkmaar

Ontwikkeling kavel in het Olympiapark gestart

De Beren restaurant Alkmaar

v.l.n.r.: Melvin van der Wielen (De Beren), Gert den Hollander (Haven Een), wethouder Pieter Dijkman en Sander Caldenhove (KRK-makelaars)

Alkmaar,
Een splinternieuw De Beren restaurant zal gaan openen in het Olympiapark te Alkmaar. De kavel waar het restaurant op gebouwd wordt, is aangekocht door vastgoedonderneming Haven Een en zal verhuurd worden aan het De Beren concern. De ligging van het toekomstige restaurant is direct gelegen naast het sportcomplex De Meent en grenzend aan de Terborchlaan. In het gebied zijn alle faciliteiten aanwezig om te kunnen sporten, recreëren, werken én ontspannen. Melvin van der Wielen, COO van De Beren, over het nieuwe restaurant: “Onze toekomstige gasten vertoeven straks niet alleen op het terras of in het restaurant, ze kunnen ook meteen een elektrische fiets huren! De perfecte manier om voor of na het eten het park te verkennen, of op een mooie zomerdag naar de kust te vertrekken.” Het nieuwe De Beren restaurant sluit hierdoor aan op de behoeften van bezoekers van het Olympiapark.

Ontwikkeling

Na het tekenen van de koopovereenkomst tussen vastgoedondernemer Haven Een en de gemeente Alkmaar zijn de benodigde procedures om de bouw mogelijk te maken direct gestart. Haven Een ontwikkelt het pand zelf. De wethouder van Economische Zaken Pieter Dijkman is blij met de komst van het De Beren restaurant: “Het nieuwe restaurant De Beren past goed in de bestaande en toekomstige ontwikkelingen van het Olympiapark. Met de verkoop van deze kavel zijn alle gemeentelijke kavels in het Olympiapark verkocht, een belangrijke impuls voor het gebied aan de westkant van Alkmaar.”

De Beren Alkmaar

Het De Beren restaurant in het Olympiapark is niet de eerste restaurant van de keten die zich vestigt in Alkmaar. In winkelcentrum De Mare zit al een bezorgrestaurant van het concern, waar klanten gerechten kunnen afhalen of thuis laten bezorgen. Het restaurant in Olympiapark zal -net als alle andere restaurants van de keten een all day concept worden. Gasten kunnen er de gehele dag door terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een gezellige borrel of uitgebreid diner. Nieuw is het Dare to Share-concept, waarbij er gekozen kan worden uit diverse kleine vlees-, vis-, en vega(n) gerechtjes om samen te delen. Daarnaast biedt De Beren diverse groepsarrangementen aan, speciaal voor grote gezelschappen, waarbij er keuze is uit drie verschillende menu’s in verschillende prijsklassen. Voor het nieuwe restaurant in het Olympiapark in Alkmaar wordt nog gezocht naar een franchisenemer.

Vorig bericht Rodeo beste SaaSbedrijf van 2022
Volgend artikel Amsterdamse startup Tradesnest ontvangt lening van Innovatiefonds Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland