Management

David van der Plicht nieuwe Head of Risk van eFlow Processing

'Ik sta te popelen om samen te werken met onze Acquiring partners'

David van der Plicht nieuwe Head of Risk van eFlow Processing

Amsterdam,
eFlow Processing is verheugd aan te kondigen dat David van der Plicht is aangesteld als de nieuwe Head of Risk van het bedrijf. In zijn nieuwe rol zal David verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van een gezonde portefeuille, het waarborgen van naleving van wettelijke vereisten en het up-to-date houden van eFlow Processing met nieuwe regels en voorschriften voor het verwerken van betalingen. Hij zal ook toezicht houden op de relatie van het bedrijf met Acquiring partners.

Uitgebreide kennis en ervaring

“We zijn verheugd om David te verwelkomen in het eFlow Processing-team”, zegt Benjamin Joyeux, CEO van eFlow Processing. “David is een briljante risicobeheerexpert met een sterk zakelijk inzicht. Ik had het genoegen met hem samen te werken bij Worldline. Zijn uitgebreide ervaring in Merchant Acquiring, e-commerce risico’s en AML-onderwerpen, evenals zijn expertise in het bouwen en beheren van goed presterende risicoteams, zullen van onschatbare waarde zijn wanneer we ons bedrijf blijven laten groeien en ons dienstenaanbod uitbreiden. Wij vertrouwen erop dat Davids leiderschap en strategische visie ons zullen helpen onze capaciteiten op het gebied van risicobeheer verder te versterken en onze propositie voor onze klanten te verbeteren.”

Samen richting langetermijndoelen

David heeft zijn carrière de afgelopen twee decennia opgebouwd bij verschillende multinationale betalingsbedrijven, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden van risicobeheerteams, het vormgeven van risicocontroles en het adviseren van het bedrijf door groeimogelijkheden te identificeren en de duurzaamheid te vergroten. Met zijn diepgaande kennis van risicobeheer, compliance en fraudepreventie, gecombineerd met gevoel voor bedrijfsgroei en nauwe samenwerking met commerciële stakeholders, heeft hij bewezen in staat te zijn om bij te dragen aan de langetermijndoelen die eFlow Processing zich heeft gesteld.

Head of Risk tevreden met nieuwe benoeming

“Ik ben blij om me bij eFlow Processing aan te sluiten en de groei en het succes van het bedrijf te helpen stimuleren”, aldus David van der Plicht. “eFlow Processing heeft een sterke staat van dienst wat betreft het leveren van waarde aan haar klanten, en ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om voort te bouwen op dit succes. Ik ben vastbesloten ervoor te zorgen dat eFlow Processing voorop blijft lopen op het gebied van best practices en naleving van risicobeheer en ik sta te popelen om samen te werken met onze Acquiring partners om onze capaciteiten op het gebied van risicobeheer verder te verbeteren.”

Vorig bericht Nieuwe rijbaan en fietsonderdoorgang open bij Brug Ouderkerk
Volgend artikel Amsterdam investeerde vorig jaar 800 miljoen euro

Nu op WijNoordHolland