Nieuws

Boon Edam Nederland benoemt nieuwe Managing Director

Met ingang van 1 augustus 2018 is Dirk Aldenzee aangesteld als managing director bij Boon Edam Nederland.


Edam – In Dirk vinden zij een energieke en gedreven leider met een duidelijke visie voor de toekomst.

Dirk is inmiddels in volle gang in zijn nieuwe rol en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Hij heeft kennis opgedaan in vele sectoren, o.a. in zijn rol als Business Unit Director bij CHUBB Fire & Security, waar hij een nieuwe strategie en visie implementeerde voor alle afdelingen van het bedrijf.

Gemotiveerd, Gebalanceerd en Ondernemend

Als enthousiaste sportman geniet Dirk van zijn vrije tijd door te tennissen, golfen en vaak te gaan skiën en varen. Wanneer hij niet in de buitenlucht is, is hij volledig toegewijd aan verkoop, marketing, bedrijfsontwikkeling en (klant) service. Na enige tijd in zijn nieuwe rol zit, vertelt hij:

“Het eerste wat mij opviel was de openheid van iedereen hier. De mensen durven hun ideeën in te brengen. Daarin herken ik aspecten van het ondernemen, dat vind ik mooi om te zien. Daarnaast valt het mij op dat iedereen enorm trots is op het bedrijf en dat ze een soort reflex hebben om klanten te helpen. Dat is natuurlijk een prachtige basis voor succes.

Ik geloof dat we ons op het gebied van service kunnen onderscheiden. We hebben ontzettend veel kennis in huis en dat is een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten.â€

​Een Toekomst van Service

Dirk gelooft sterk dat het hart van Boon Edam een echt servicegericht bedrijf is en is van mening dat er veel te winnen valt, niet alleen voor Boon Edam, maar ook voor de klanten. Hij is de uitdaging aangegaan om Boon Edam nóg meer te onderscheiden als het gaat om service – iets waar veel vertrouwen in is.

Vorig bericht Nederlandse start-up dobbi meest innovatieve stomerij ter wereld
Volgend artikel Marqt en Picnic openen ‘last-mile delivery’ hub in Vervoerscentrum en Alfadriehoek

Nu op WijNoordHolland