Ondernemen

Blog WijBusinessNieuws: Trap de deur open naar 2023!

Kortgeleden is WijBusinessNieuws begonnen met maken van eigen content

 

 

Blog WijBusinessNieuws: Trap de deur open naar 2023!WijBusinessNieuws,
2022 is zo goed als voorbij en veel ondernemers hebben de jaarplannen voor 2022
afgerond. Was dit jaar een geweldig jaar of had je er toch meer van verwacht? En wat zijn de vooruitzichten voor volgend jaar, binnen een paar dagen is dat jaar er namelijk al.

Voor WijBusinessNieuws was het een geweldig mooi en leerzaam jaar. Na de overname in februari zijn we bezig geweest ons regionaal B2B nieuwsplatform nieuw leven in te blazen en dat is gelukt. Op dit moment maken circa 40.000 ondernemers, managers, directeuren, CEO’s etc. gebruik van onze website, social media kanalen en de nieuwsbrief.

Landelijke dekking

Op dit moment zorgen wij voor berichtgeving op WijNoordHolland.nl, WijBrabant.nl, WijGelderland.nl, WijZuidHolland.nl, WijUtrecht.nl en WijFlevoland.nl. Ons doel is landelijke dekking en een landelijk overkoepelende website. We zijn druk bezig om dit mogelijk te maken. Een platform als WijBusinessNieuws onderhouden kost veel tijd en geld, maar dat doen we met liefde door onze liefde voor het uitgeefvak.

Eigen content

Kortgeleden zijn wij begonnen met het maken van eigen content. Interviews met ondernemers die we in de spotlight zetten en hun verhaal laten vertellen. De interviews met Oscar Bout (Ensemble, interimmer), Hüseyin Yildiz (Debiteurnet en Onproad) en Boris Blijham (ThePhoneLab) hebben geleid tot meer bezoekers op onze website. Dit is de manier waarop wij de inspiratie en kennis die ondernemers hebben delen en dat leidt tot meer traffic. Hierdoor worden wij nog interessanter voor adverteerders. Wie goed doet, goed ontmoet😊.

Trap open die deur!

Onlangs zag ik een cartoon waarin een aantal personen op afstand, via een stok, de virtuele deur naar 2023 openen. De angst in de ogen was duidelijk zichtbaar. Hoe sta jij erin als ondernemer? Laat je je leiden door de angst voor het onbekende of ga je de uitdaging opnieuw aan? Mijn advies kunnen jullie vast wel raden. Wie net begonnen is met ondernemen of wil beginnen kan leren van de verhalen op onze sites. Ze geven enorm veel informatie over hoe bedrijven succesvol worden.

De deur naar 2023 trappen wij in om te zien wat daarachter zit. Nieuwsgierig en gedreven om jullie te blijven voorzien van regionaal of belangrijk landelijk nieuws. WijBusinessNieuws is echt van, voor en door ondernemers. Een zinnetje dat eigenlijk niet meer kan, maar een waarheid als een koe is.

Word onderdeel van WIJ

Ben jij een ondernemer met grote ambitie voor 2023 en heb je een verhaal te vertellen? Neem dan contact met ons op via redactie@wijbusinessnieuws.nl.
Wil je verder met je bedrijf qua naamsbekendheid, zichtbaarheid of het genereren van leads? Benader ons dan via adverteren@wijbusinessnieuws.nl.

Wij zijn de deur naar de toekomst van jouw bedrijf! Trap jij hem open?

Vorig bericht Payhawk maakt vliegende start in Nederland
Volgend artikel Kenmerken van een succesvol bedrijf

Nu op WijNoordHolland