Personeel

Bert Stam benoemd als Federation Lead Benelux

Meer dan drie decennia ervaring in IT-markt

Bert Stam benoemd als Federation Lead Benelux

Foto: Bert Stam

Amsterdam,
SoftwareONE Holding AG, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software- en Cloudtechnologie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Bert Stam per 1 oktober 2022 aangetreden is als Federation Lead voor de Benelux. Bert verlaat Rackspace waar hij als General Manager verantwoordelijk voor Noord-Europa was.

In deze nieuwe, overkoepelende functie gaat Bert deel uitmaken van het EMEA Leadership team, en rapporteert hij aan Reinhard Waldinger, Regional Lead EMEA: “De exponentiële groei en transitiefase waar SoftwareONE momenteel doorheen gaat vraagt om een meer regionale dan lokale aansturing en ik ben blij dat Bert, met zijn kennis en ervaring, ons team komt versterken”.

Ervaring

Bert heeft meer dan drie decennia ervaring in de IT-markt. Hij begon midden jaren negentig bij een HP-reseller en stapte daarna over naar HP, waar hij tijdens zijn tienjarige loopbaan verschillende managementfuncties bekleedde. Hij werkte het laatst bij Rackspace in verschillende functies voordat hij General Manager voor Noord-Europa werd bij het bedrijf.

Bert heeft een persoonlijke, mensgerichte stijl van leidinggeven  is ondernemend, nieuwsgierig, empathisch en resultaatgericht. “SoftwareONE is een prachtig bedrijf dat klanten echt vooruit helpt in hun digitale transformatie. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren mijn bijdrage te leveren aan het succes van SoftwareONE Benelux” aldus Bert.

Vorig bericht PageGroup lanceert diversiteit en inclusie tools
Volgend artikel Massatoerisme Amsterdam: problematisch of noodzakelijk

Nu op WijNoordHolland