Award

Belvilla beloont haar vakantiewoningen met awards

Vier van de tien Belvilla- vakantiewoningen in Nederland met hoogste reviewscore bevinden zich in Noord-Holland

Belvilla beloont haar vakantiewoningen met awards

Amsterdam,
Vakantiewoningenexpert Belvilla by OYO heeft haar jaarlijkse Most Popular Belvilla awards voor 2022 toegekend. Met deze awards erkent en waardeert het bedrijf de grote gastvriendelijkheid van de prijswinnende eigenaren en de hoge kwaliteit van hun Belvilla-vakantiewoningen.     

Hoog beoordelingscijfer, geen klachten en vaak geboekt

In totaal heeft Belvilla by OYO wereldwijd 1703 awards toegekend. Ruim 9% hiervan is vergeven in Nederland, met 158 vakantiewoningen en hun eigenaren die in de prijzen zijn gevallen. On in aanmerking te komen voor een award, moet de reviewscore van de vakantiewoning een 8 of hoger zijn, mogen er geen klachten over de woning ingediend zijn en moet de woning in de bovenste 20% van haar regio staan, op basis van meest geboekte overnachtingen.

Uitdrukking van gastvriendelijkheid

De top tien vakantiehuizen van Belvilla in Nederland hebben allemaal gastbeoordelingen gekregen met een maximale score voor schoon zijn en een vlotte check-in. Acht van de tien zijn vrijstaande woningen, terwijl de hoogst scorende met 9,7 van 10 een luxe en ruime loft in Amsterdam is.
Vier van de tien Belvilla- vakantiewoningen in Nederland met de hoogste reviewscore bevinden zich in Noord-Holland. Eén van de vier bevindt zich in Amsterdam, twee in Callantsoog en een in Tuitjenhorn. Waar de reviewscore minimaal een 8 moest zijn, als één van de selectiecriteria om in aanmerking te komen, behaalden drie van deze vier woningen een 9,4 en één ervan zelfs een 9,7. Voor Belvilla by OYO is deze hoge waardering een uitdrukking van het eveneens hoge niveau van gastvriendelijkheid dat deze locaties kenmerkt. Dat element en de grote kwaliteit van de vakantiewoningen zorgt ervoor dat gasten hun verblijf daar als onvergetelijk ervaren.

Vorig bericht Servicepunt Techniek, platform voor geïnteresseerden in installatietechniek
Volgend artikel Planning, budgettering en forecasting belangrijk voor zakelijke dienstverleners

Nu op WijNoordHolland