ONDERNEMER VAN DE DAG

Christian Slagter (Slagter Media, Zwaag)

Christian Slagter begon Slagter Media in 2010. Wat hij doet is ondernemers helpen met hun content en (online)marketing strategie.

Foto-Slagter-Media-Christian.jpg

WijNoordHolland interviewt ondernemers, bent u of kent u ondernemers die ook in deze rubriek horen mail dan naar?redactie@wijnoordholland.nl

?

Wie ben ik

Mijn naam is Christian Slagter, geboren op 19 maart 1985 in het pittoreske dorp Wijdenes. Als enig kind ben ik opgegroeid op de boerderij van mijn ouders, waardoor het ondernemerschap er al vroeg in zat. Nog altijd help ik geregeld met veel plezier op de veehouderij.

Na mijn HBO-studie Small Business & Retail Management in Alkmaar in 2006 te hebben afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij beleggingswebsites Analist.nl en Belegger.nl. De financi?le sector en dan vooral beleggen sprak mij namelijk erg aan.

Bij deze websites was ik verantwoordelijk voor de inhoud alsook de marketing en kreeg ik veel vrijheid om mijzelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Ik heb tijdens deze periode dan ook erg veel geleerd en mijn netwerk opgebouwd.

?

Belangrijkste inspiratiebron?

Ik haal veel inspiratie uit de interviews die ik doe met online ondernemers en marketeers voor Slagter Media. Zij vertellen daarin onder meer waarom zij ooit zijn begonnen als (online) ondernemer en wat het beste advies is dat zij ooit kregen.

Naast dat ik het leuk vind om deze interviews te doen, geven ze mij ook veel inspiratie over hoe je (online) succes kunt hebben.

?

Op welke ondernemer bent u ?jaloers? en waarom?

Echt jaloers ben ik niet op andere ondernemers, aangezien ik iedereen zijn succes gun. Ik kijk wel op tegen degene die (door hard werken en een beetje geluk) hun dromen weten waar te maken.

De drempel om ondernemer te worden is, zeker door de opkomst van internet, lager geworden. Dit biedt verschillende kansen, maar je moet het wel gewoon DOEN!

Mensen die deze stap durven te wagen, een uitglijder maken maar vervolgens ook weer opstaan, daar heb ik respect voor.

?

Bedrijf CV

Slagter Media is opgericht in september 2010. Inmiddels is mijn partner Saskia Koster ook bij het bedrijf betrokken en zijn wij gevestigd in een verzamelgebouw in Zwaag.

Slagter Media heeft als voornaamste doel om ondernemers te helpen met hun content en (online) marketing strategie, ook wel content marketing genoemd. Dit doen wij door content te produceren die zowel waardevol is voor de doelgroep als voor zoekmachines.

Daarnaast is Slagter Media nauw betrokken bij de exploitatie van een aantal websites, waaronder de webshop Make-up Your Stash die is opgezet door Saskia Koster. Op deze manier laten wij tegelijkertijd zien ook daadwerkelijk dagelijks met content marketing bezig te zijn.

?

Waarom bent u met het bedrijf gestart?

Zoals eerder genoemd zat het er bij mij al vroeg in om te gaan ondernemen en de studie Small Business & Retail Management was dan ook een logisch vervolg. In 2010 vond ik de tijd rijp om voor mijzelf te beginnen, omdat ik zag dat steeds meer bedrijven behoefte hadden om online onder de aandacht te komen.

Ik probeer hen daarbij op een nuchtere manier te helpen en vooral boerenverstand te gebruiken. Er is online genoeg informatie te vinden over onderwerpen als content marketing, SEO (zoekmachine optimalisatie), online marketing etc., maar het gaat er echter wel om dat dit op een dusdanige manier wordt ingezet dat het ook daadwer

Vorig bericht PAL Interieur (Betalingsachterstand en beslaglegging van de fiscus)
Volgend artikel Provincie, Alkmaar, Castricum en Heiloo sluiten deal over financiering A9 bij Heiloo, woningbouw en bedrijventerrein

Nu op WijNoordHolland